∞ Inför dansuppvisning ∞

Tumblr_me5qk80a9i1qg45vd_large
 
Åhh snart så är det min sista träning innan jag ska ha dansuppvisning som jag inte har haft på ungefär 4 år.. Jag är super taggad men faktiskt lite nervös. Jag har så många olika danser att hålla reda på och vissa är nästan inte ens klara så det käns inte som om vi riktit har fått öva så mycket på de som vi har behövt. Men det ska nog gå bra... Ikväll så ska vi få reda på det allra sista om uppvisningen. Jag och min grupp ska göra ett litet intro inför varje grupp som ska dansa, så det är de vi ska få lära oss idag. Önska mig lycka til!
 
Kyss Mathiz ♥
 
 

∞ Min Dag I Bilder ∞

Det första jag såg när jag vaknade var snö! IIhh! Jag hade glömt bort hur mycket jag älskar snö, snö är en av det mysigaste sakerna som finns! Både när man är ute och det knarrar under fötterna och när man är inne och äter pepparkakor och någon varm dryck + en film med massor av vänner! Hur mysigt som helst! Men jag får väl passa på nu... jag åker ju snart. Det känns så jobbigt för jag kommer missa allt det där mysiga - pynta julgranen, kalle anka osv. Men nästa lördag ska familjen äta jul middag så det blir super mysigt!
Sedan hade jag hemkunskap ungefär hela dagen i skolan och det vart faktiskt gott! Haha jag och Linus sammarbetade och vi lagade kyckling och potatis - plätt ellervad det heter. Men det gick bra och det var gott så jag hoppas att vi får ett bra betyg också! :D
Och just nu sitter jag hemma med min Chai Latte kopp och äter pepparkakor samtidigt som jag förbereder lite inlägg som kommer upp när jag är i Thailand!
 
Hur har eran dag varit?
 
Kyss Mathiz ♥

∞ Portkod 1321 ∞

 Hur många av er har hört talas om Portkod 1321? Det är typ en av det bästa serierna som skapats - enligt lilla mig! Sjukt bra serie som har blivit uppladdade på svtplay i ungefär 2 månader nu. Igår så sändes det sista avsnittet så det är lite surt... längtade oftast till tisdagar då det kom ut en nytt avsnitt! Men om ni inte har sett några avsnitt så skynda er och gör det för jag tror att det snart tar bort de första avsnitten. Jag lovar att ni inte kommer ångra er!
 
 
Kyss Mathiz ♥

∞ The Wanted ∞

Tumblr_me0y8vrijo1riimcbo1_500_large
Jag har alltid lyssnat lite på deras musik sådär men det är ingen grupp som jag fangirlar för direkt. Men deras musik är underbar! Har suttit hela dagen och lyssat igenom deras nya och gamla album - super bra! Ni borde verkligen checka in dem!
 
Här är en låt som jag har fastnat just nu för!
 
 
 
 
 
Kyss Mathiz ♥

∞ Wanted ~ Uggs ∞

Har slängt ihop ett snabbt litet colage (?) med uggs. Jag har precis kommit hem ifrån skolan och är super duper trött! Men snart ska jag på träning så jag får ta och vakna lite grann :) Sorry för den dåliga upptaderingen men sånt händer - särskilt nu när det bara är några veckor kvar tills jag åker till Thailand ( ca 3! ) Så nu måste jag börja göra lite tidsinställda inlägg woop woop!
Åhh jag skulle kunna döda för att få någon av de här skorna! Får väl ta och önska mig ett par Uggs i julklapp kanske... Vad ska ni önska er i julklapp?
 
 
Kyss Mathiz ♥

∞ Breaking Dawn ∞

|| This picture is so perfect, I have tears in my face! || • Robsten and Taylor have been bowling the past hour and then when they went home Rob and Kristen left together in the same car, AAHH I can’t stand this, they are so cuuute! •
˜ Bild ifrån sista premieren...
Alltså åhhh, det känns som om jag har blivit dumpad och sedan påkörd av en bil... Jag kan inte fatta att allt är slut, att det inte kommer fler filmer, att inte ha något att längta riktigt mycket efter!
 
I onsdags så såg jag och Jessica på Breaking Dawn part 2, vi var otroligt nervösa för båda ville verkligen inte att det skulle ta slut! Så när vi väl satt inne i biografen så övervägde vi att gå ut igen för att det inte skulle ta slut, haha. Men det gjorde vi inte. Vi satt och skakade och kramade om varandra under hela filmen. Och ja, vi båda grät, men vi vet inte om det var för att filmen var så otrligt bra, sorlig och vacker, eller om det var för att vi fattade att allt tog slut. Både Jessica och jag har gått in i en depp-preiod. Men det här är inget dåligt! Jag säger absolut inte att ni inte ska se den, för det ska ni! Det är ett måste! 
 
Filmen var så otroligt bra! Jag kan inte ens beskriva det, ni måste se själva! Absolut den bästa av alla Twilight - filmer. Men hur var då slutet? Det kan jag tyvärr inte svara på, det måste ni se själva. För om jag säger det så förstör jag hela filmen och filmen blir absolut inte lika bra alls. Men jag tror faktiskt att om man har läst boken och vet hur slutet är där, så reagerar man starkare. Så I feel very sorry for you som inte har läst boken! 
 
På torsdagen efter visste jag inte vad jag skulle göra, det kändes som om det fattades något - ni tycker säkert att det låter hur töntigt som helst! Men Twlight sagan var typ större delen av mitt liv i 1 år! Jag kunde göra vad som helst för sagan. Jag sov till exempel på gatan två gånger bara för att få träffa, Kristen, Taylor, Rob och Ashley. Alltså bokstavligen så tänkte jag "i" Twilight. Typ "vad skulle Bella, Edward, Alice osv göra..?" Haha. Så det är verkligen något som fattas...
 
Men jag läser fortfarande böckerna - har precis börjat på första igen. Jag kollar på filmerna om och om igen. Somsagt "The Twilight Saga will forever be with us" så nu ska jag fortsätta deppa lite...
 
Vad tyckte ni om Breaking Dawn part 2? Vilken Twilight saga film är bäst?
 
Kyss Mathiz ♥
 

∞ Fullt upp ∞

Jag har inte haft någon tid att skriva ett inlägg, men jag hoppas kunna lägga upp något imorgon!
• 1 month until I go to Thailand for 3 weeks! • #love #Thailand #TFLers #instagood #tweegram #photooftheday #me #instamood #cute #iphonesia #summer #tbt #igers #picoftheday #girl #instadaily #instagramhub #beautiful #iphoneonly #bestoftheday #igdaily #jj #webstagram #picstitch #sky #follow #nofilter #happy #fashion #sun
 
Kyss Mathiz ♥

∞ Tips ~ Yoghurt / smoothie ∞

Tänkte slänga in ett litet tips till er läsare ( om det finns några, haha ) ifall ni brukar träna mycket och ibland så börjar ju träningen lite tidigare kanske runt 17.00 eller vad vet jag? Men då kanske man känner att man inte vill äta middag innan träningen men man måste ändå få i sig lite innan man ska träna. Då kan man göra en smoothie, eller en god yoghurt. De enklaste är att man tar vanlig vanilj yoghurt och sedan tillsätter fräscha bär, exempel hallon, blåbär, jordgubbar, eller frukt ~ banan. Och så mixar man det tillsammans för att få en " dryck ". Men man behöver inte mixa utan man kan också bara hälla upp vanilj yoghurt i ett glas och sedan till exempel ~ om du har färsk frukt/bär ~ så häller du bara det i glaset också och vevar runt lite så kan du " tugga " lite på bären vilket kan vara gott. Gjorde en sådan i går med hallon , men eftersom mina hallon var frysta så värmde jag de i mikron så det blev lite såsiga och goda! Lycka till kyss Mathiz ~ mobil blogg.


∞ Forever 21 ∞

Man bara dör så fort man kliver in i affären!
A7swomjcuaax181_large
 
Kyss Mathiz ♥
 

∞ Wanted ~ klänningar ∞

~ Alla de här klänningarna kommer ifrån Brandy Melville, tänkte eftersom jag hade tipsat om den affären kunde jag ju lika gärna lägga upp lite bilder på de kläderna jag är sugen på att köpa där ifrån. Det här inlägget är om de klänningarna jag är sugen på att köpa där ifrån, kommer göra olika inlägg med byxor och tröjor och smycken, aa ni fattar och sådär. ~ 
 
 

 Jag är typ kär i alla dessa klänningar! Jag älskar lösa, söta, korta kläningar som är lite annorlunda. Jag älskar de vita klänningarna som är rätt stora, asså fatta vad snygg de klänningarna skulle bli med ett par svarta boots! Gaah blir galen på ett den här affären inte finns i Sverige! Brandy Melville har så sjukt fina sommar~kläder!
 
Vilken var eran favorit?
 
Kyss Mathiz ♥

∞ Brandy Melville ∞

Jag har fått en ny favroit affär! Eller det vet jag ju inte för jag har aldrig varit i affären... men när man tittar på kläderna och affären på bilderna så blir man helt kär!
Ungefär så här ser det ut i hela affären ↓
Tumblr_md56548xse1r9ok4fo1_500_large
De har riktigt fina sommar kläder, det värsta är att en sådan här butik fanns i Barcelona men då jag var där visste jag inte om affären annars hade jag shoppat ihjäl mig! Gå in på deras hemsida om du gillar, stora stickade tröjor, söta kortbyxor och kjolar, kjolar som är korta där fram och långa där bak, mönstrade byxor och tröjor, coola kängor, söta klänningar, pösiga, långa, korta, mönstrade, sommar linnen! Brandymelville.com Eller vet ni vad? Även fast ni inte gillade det jag skrev gå in på hemsidan ändå för så fort ni ser deras kläder kommer ni bli kära! Det är den här lite coola tuffa rockiga söta stilen på kläder. 
 
Kyss Mathiz ♥
 

∞ Right now ∞

408739_284472948320108_1223893744_n_large
Sitter och intalar mig själv det här just nu... Fy vad jag hatar matte, det borde inte finnas med på listan av saker man ska lära sig, varför har man mineräknare liksom? Åhh, men jag måste börja kämpa mer med matten för när jag gjorde det med de andra ämena så gick det bättre och just nu går det sjukt bra med alla ämnen förutom just matten - för att jag vägrar tro på det. Just nu ligger skolan på topp känns det som, det går helt plötsligt sjukt bra för mig vilket är väldigt skönt. Men just matten kan ta sig i röven. Nej nu måste jag plugga vidae lite med fienden för att kunna redovisa steget nästa vecka!
 
Kyss Mathiz ♥
 

∞ Insperation ∞

Det bästa stället på hela jorden ↓
 
Kyss Mathiz ♥
 

∞ Thailand ∞

Åhh ni förstår inte hur mycket jag längtar till när jag ska åka till Thailand! Jag ska åka den 15:de December, så det är ändå ganska snart. Jag och familjen ska vara där över jul och nyår och så kommer vi hem den 5:te Januari. Så vi är där i ca 3 veckor. Faktiskt första gången vi ska fira jul där, har ju varit i Thailand 100 tals gånger förut men aldrig över julen så det blir väl spännande! Åhh ska bli så skönt att få komma någonstans där det är varmare och bara få ligga på stranden i solen och mysa, det är verkligen livet. Det näst bästa när vi åker dit är att de 3 sista dagarna så är vi i Bangkok och då får Linus och jag välja lite julklappar som vi vill ha. Vilket gör att jag kommer stor handla på Victoria's secret och Forever 21 haha! Men det bästa är ju att få åka dit och bara umgås med familjen. 
 
Men eftersom jag blir borta i 3 vckor så får vi se hur det blir med upptaderingen, men jag ska försöka göra några tidsinställdainlägg innan jag åker så att det kommer minst ut 3 inlägg varje vecka jag är borta! (och självklart så ska jag försöka ta många bilder! )
 
Ska ni åka på semester över jul? Vart ska ni?
 
Kyss Mathiz ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 

∞ Drinking from the bottle ∞

Låten dödar okej? Bästa som någonsin skapats!
Tumblr_mbubdqfisy1rhayy4o1_500_large
 
 
Drinking From The Bottle - Calvin Harris 
 
 
Kyss Mathiz ♥

∞ Cozy Day ∞

• 👆tjejen som var dum nog att lita på dig en gång till…• #love #Fml #TFLers #instagood #tweegram #photooftheday #me #instamood #cute #iphonesia #summer #tbt #igers #picoftheday #girl #instadaily #instagramhub #beautiful #iphoneonly #bestoftheday #igdaily #jj #webstagram #picstitch #sky #follow #nofilter #happy #fashion #sun
Idag så är man hemma själv, föräldrarna ska ut och äta med en hockey-kompis-familj, Linus är på träning typ hela dagen sedan kommer han och hockey familjens son - Philip - hem till oss och sova över här. Så resten av dagen har jag för mig själv här hemma... Men frågan är vad man ska ta och hitta på? Kanske kolla ett par avsnitt från säsong 2 av American Horror Story? Vad ska ni hitta på i dag då?
 
Jo föresten är det någon som har tips på bra film? Komedir, Skräck, romantisk ALLT! Vad som helst det spelar ingen roll. 
 
Kyss Mathiz ♥
 

∞ Tyler Posey ∞

• 😍😍😍👌 • #tylerposey
Den här killen är ju bara för snygg! Tyler Posey heter han och han är skådespelare. Tyler är runt 20 - 25 och är mest känd för att vara huvudpersonen i tv serien Teen Wolf. Han prov spelade även för Twilight serierna och det stod mellan honom och Taylor Lautner i slutet, men han lyckades inte få rollen. 
Jag rekomenderar er verkligen att börja kolla på Teen Wolf så sjukt bra serie och man vill bara se mer och mer! 
Den första säsongen kan ni se här! 
Här är även hasn twitter!
 
Kyss Mathiz ♥ 
 
(Ni får gärna ge förslag på sötnosar!)
 

∞ Tattoo ∞

På riktigt så funderar jag på att bara åka någonstan och göra en liten tatuering. Absolut inget stort utan mer som ungefär på bilderna ovan ↑ . Jag älskar verkligen tatueringar som är liknande och som sitter på det där ställerna! Dock så kanske jag skulle göra något eget, kanske något som betyder mer för mig. Som initialer eller ett märke eller ett citat som betyder något för mig. Någon anna som är sugen?
 
Jo föresten är det någon som vet var man kan tatuera sig under 15 men om man har föräldrarnas underskrivt? - Skulle bli sjukt glad om ni kunde skriva det då! Tack! 
 
Kyss Mathiz ♥

∞ Frågestund ∞

Så.. Jag vet att jag precis har startat bloggen igen och att jag förmodligen inte har några läsare alls. Men jag tänkte ändå lägga ut en frågestund för vem vet det kanske är någon som undrar något? Så fråga på! Svarar på frågan/frågorna efter helgen kanske om jag har fått någon fråga :)
 
Don't be scared, ask anything!
 
Kyss Mathiz ♥

∞ Jeffrey Campbell ∞

Äntligen äger jag ett par, jag är så otroligt nöjd över valet! Tack Mamma & Pappa! ♥
Det här är mina små älsklingar! Jag älskar dem! Ni fattar inte hur ofta jag sätter på mig dem hemma och bara går runt i dem! Åhh Blir bara så glad när jag ser dem haha! Det bästa är att de är enkla att gå i, man kan till och med springa i de om man vill det ;) 
 
Om ni är sugna på att köpa ett par finns det på NK ( inne i stan ) och på Nelly.com - det finns mycket flera färger och olika designers som man kan välja emellan på Nelly.com så gå in där först. 
 
Kyss Mathiz ♥

∞ Skinny ∞

Tumblr_laff5wipnj1qc78uuo1_500_large
 
 
 
Otroligt fin låt, eller kanske inte fin. Utan snarare hemsk men den har så otroligt mycket känslor. Den är mest tillängnad/ Gjord till de människor som har ätstörningar - vilken man hör om man lyssnar på låten.. 
 
"Hiding in my baggy jeans, no one knows my secret"
 
"You can never be to thin"
 
"Skinny, all the voices screamin' Skinny, all the monsters screamin' Skinny, got to fit that new bikini..."
 
Kyss Mathiz ♥

∞ A Person who loves windows ∞

201958364511344839_uuvlhsxw_c_large
 
Jag skulle på riktigt kunna döda för att få ett liknande hus, fast vem skulle inte? Men det är inte själva huset som måste vara ursnyggt eller hur stort som helst. Utan saken är den att jag har börjat älska fönster! Jag älskar stora breda fönster som nästan tar upp en hel väg på ett hus. Jag skulle älska att ha ett fönster som börjar vid golvet som slutar vid taket i mitt rum. Dock kanske man vill ha en liten mysig utsikt då också.. Men svensk skog går bra för mig haha! 
 
Kyss Mathiz ♥
 

∞ Tack Amanda! ∞

• Take me away, a secret place, a sweet escape, take me away to better days, take me away, a hiding place • twitter; @mathizgrimes #love #FOLLOWMEONTWITTER #TFLers #instagood #tweegram #photooftheday #me #instamood #cute #iphonesia #summer #tbt #igers #picoftheday #girl #instadaily #instagramhub #beautiful #iphoneonly #bestoftheday #igdaily #jj #webstagram #picstitch #sky #follow #nofilter #happy #fashion #sun
 
Som ni säkert ser så har bloggen fått en ny design och det får vi tacka Amanda för!
 
Nej men jag kände mig sjukt sugen på att försöka få ett liv på den här bloggen igen. Men jag vet att jag brukar säga att jag ska starta och blogga igen flera gånger om och så bara slutar jag blogga mitt i allt. Jaa haha det kanske är så jag fungerar men då får vi ju vara glada så länge jga bloggar, eller hur? ;) Jag börjar blogga " på riktigt " imorgon. Hoppas det finns några som blir sugna på att börja läsa och följa bloggen i alla fall. 
 
Kyss Mathiz ♥

RSS 2.0