∞ Tattoos ∞

Jag skulle kunna tatuera mig på alla de här ställena, Jag har nästan bestämmt mig för att jag ska tatuera mig på handleden. Men jag tycker att det ska vara stilrent inte för mycket. 
 
Vad tycker ni?
 
Kyss Mathiz ♥

∞ Svarta Boots ∞

Det är sjukt snyggt med svarta boots, vare sig det är på vinter, våren, sommaren eller hösten. Jag har länge funderat på att köpa ett par, men jag har aldrig hittat några jag riktigt har gillat. Men jag är ganska säker på att jag kanske ska köpa ett par till sommaren. 
 
Kyss Mathiz 

∞ Bangkok ∞

Nu är man äntligen framme i Bangkok och nu ska jag shoppa så mycket att jag inte vet vad! Hoppas ni har haft ett super mysigt jullov!
 
Kyss Mathiz 

∞ Tips till dina naglar ∞

* Få dina naglar att torka fortare
Stoppa dina naglar i kallt vatten när du precis är lagt på nagellack, då torkar det fortare.
 
*Inga fläckar, tack!
Innan du målar naglarna med färgade nyanser är det bra att måla de med ett ofärgat baslack, det förhindrar de från att bli missfärgade.
 
*Naglar som går av jämt?
Naglarna mår så mycket bättre om de får lite hjälp på traven, därför behöver du inte få dåligt samvete att ha för mycket på naglarna. - Du behöver inte ha färg, du kan ta genomskinligt om du vill, men ett lack på nageln förstärker den och den mår bättre.
 
*Gula naglar?
Gör så här; Pressa ut citron saften ur en halv citron i en skål, tillsätt lite vatten så att när du doppar ner fingret så ska hela nageln doppas. Sätt i naglarna och ha de kvar i "Vattnet" i ca 10 - 20 minuter. Torka händerna ordentligt och smörj sedan in de med handkräm / bodylotion.
 
Kyss Mathiz♥
 
Vad skulle ni vilja ha hjälp/tips på?

∞ Michael Kors Väska ∞

Ska försöka leta efter liknande väskor i Thailand, jag är helt kär i Michael Kors designer just nu alltså! ♥
 
Visst är de snygga?
 
Kyss Mathiz 
 

RSS 2.0