∞ Gott Nytt år! ∞

 
Ville bara önska alla små söta ett gott nytt år! Hoppas ni har haft en super mysig jul och att ni har det super bra nu också! Har ni föresten några nyårs löften som ni ska försöka hålla? Själv har jag inte kommit på något - är super dålig på sånt... Kanske börja träna på morgonen, inte så mycket men några övningar.
 
(Säger det som alla brukar säga) Nu ska vi göra det här året så jävla bra! 2013 ska bli sjuuuukt!
 
 
Kyss Mathiz ♥

∞ Koh Samui ∞

Nu är jag på den här fantastiska stranden! Åhh den här stranden är verkligen mitt hem! Den här ön ( Koh Samui ) är också mitt hem och det är absolut en av mina favorit öar här i Thailand! Men snart är min resa slut ... :( Men det ska bli ganska skönt att komma hem också, har saknat alla människor där hemma i Sverige!
 
Kyss Mathiz 

∞ Jobbigt med finnar? ∞

 
 
Clearasil - Stayclear - Clearing Pads. 
 
Har du det jobbigt med finnar? Check this out! 
 
Den här lilla burken köpte jag inte för så länge sedan, men jag är så nöjd över köpet! Jag har använt en annan Clearasil produkt förut men jag tycker inte alls den är lika bra som den här. Det var en flaska med pump som man pumpar upp en vit salva, den rekomenderar jag inte! - den hjälper inte mot finnarna och porerna! Men i den här lilla burken så ligger det 64 pads - sådana vita tussar som man tar bort sminket med - med en salva. Det hjälpte verkligen första gången man använde den. Du kan hitta den på affärer som Ica Maxi, Åhlens - affärer med många olika produkter. 
 
Kyss Mathiz ♥

∞ Instagram & Twitter ∞

Nu när jag är i Thailand så kommer det ju bara upp en massa tidsinställda inlägg som jag har försökt förbereda så bra som möjligt. Men som ni har märkt så har jag inte skrivit så mycket i varje inlägg - för jag har inte haft tid med det. Jag satt hela veckan innan jag skulle åka för att bli klar med alla inlägg, så de är ju ganska tråkiga. Men då kan ni passa på att följa mig på twitter och instagram för där lägger jag ut bilder så fort jag har fått internet någonstans här i Thailand! Så checka det!
 
Instagram: @Mathiz
Twitter: @MathizGrimes
|| postrar massa sommar bilder för att jag vill och kan 👌❤ ||
 
Kyss Mathiz 

∞ Koh Tao resort ∞

Nu är jag på det här stället! Här har jag aldrig varit, men det är väldigt mysigt! Titta bara på poolen! Jag har inte så mycket att säga! Men hoppas ni har det mysigt i snön där hemma!
 
Kyss Mathiz 

∞ Rött Läppstift ∞

Tumblr_m9dacrktnd1rn3jhgo1_500_large
Åhh jag tycker att det är sååå snyggt med rött läppstift, särskilt nu på vinten och det finns snö ute. Jag kan bara tänka mig en outfit som liknar den där uppe - lite slitigt och lite ruffsigt hår. Hur snyggt som helst! Men jag tror inte att jag passar så bra i rött läppstift, men ni andra kna ju pröva och se hur det ser ut!
 
Kyss Mathiz 
 

∞ Nelly Nyårs - klänningar ∞

 
Visst är de alla jätte fina? Att de har paljetter passar ju ännu bättre nu under nyår!
 
Kyss Mathiz 
 

∞ God Jul! ∞

Ville bara önska alla små söta läsare God Jul! Hoppas ni har en riktigt mysig och rolig jul!
 
 
Kyss Mathiz 

∞ Sensi Paradise - Koh Tao ∞

Nu är jag på det här underbara stället! Här har jag faktiskt varit och det är sjuuukt mysigt! Ett av mina favorit stället, även fast just här så finns det itne någon direkt fin strand uatn man får gå en liten bit. Men det spelar inge roll för det är så fint här i alla fall! På det här stället ska vi även fira jul!
 
Hoppas ni har det bra!
 
Kyss Mathiz 

∞ Michael Kors Klocka ∞

De här klockorna är en av de snyggaste jag någonsin sett, jag ska ha haft minst 1 Michael Kors klocka innan jag dör haha! Det har jag lovat mig själv i alla fall!
Tumblr_mexqi5cg3v1rqvbjyo1_500_large
963_248594388603213_1783582073_n_large
155450_393901594023189_2079906156_n_large
Image0013462085836429r9yu6_large
 
Visst är de fina?
 
Kyss Mathiz 
 
 
 
 
 
 
 
 

∞ Sean O'Donnell ∞

Den här ursnygga tonåringen heter Sean O'Donnell! Han är en ganska känd modell ifrån Hollister och även ifrån Tumblr. Visst är han snygg?
 
Hans twitter --> @SPObabbby 
 
Kyss Mathiz 
 
Föresten om ni har några förslag på sötnosar så är det bara att kommentera det!
 

∞ Just Girly Things ∞

 
Kyss Mathiz 

∞ Prom Dresses ∞

 man vill ha riktigt fina bal klänningar så är det ett måste att gå i och kolla på Sherri Hill 's hemsida! Jag tror att jag troligtvis kommer att köpa en kläning där från. Jag menar kolla bara in de här kläningarna!

Är dem inte hur tuffa/vackra/coola som helst? Åhh skulle verkligen vilja ha en sån.. kanske finns i New York? - Jag ska ju dit nästa år så kanske kan kolla på en då... Eller så får jag helt enkelt beställa hem en!
 
Och en av de här klänningarna skulle jag kunna döda för att få ha på fritiden - alltså under sommaren eller något! 

Gaah blir galen på hur snygga jag tycker att de är!!
 
Vad tycker ni?
 
Kyss Mathiz 
 
 

∞ Skor ∞

 
Jag skulle kunna döda för att få ett par sådana hära, båda skorna är sjuuukt snygga!
 
Kyss Mathiz 
 
 

∞ Mai Pen Rai - Koh Phangan ∞

Tänkte bara visa på ett ungefär hur det ser ut där jag är just nu! De här är inte mina bilder, utan ifrån "Hotellet".
Men ni kommer att få se flera sådana här liknande bilder, ifrån de olika ställerna jag ska till.
 
 
Hoppas ni har ett bra jullov!


Kyss Mathiz

∞ Eric Saade - Marching ( In The Name Of Love ) ∞

 
 Kyss Mathiz 

∞ Thailand ∞

Sitter just nu på ett plan i ca 14 timmar påväg till Thailand! Åhh gud som jag har längtat, vill bara kliva ur de här obekväma flygstolen och gå och lägga mig på en varm strand eller något. Det är det jobbigaste när man ska till Thailand - att behöva åka flygplan så himla långt! Det är itne för att jag är flygrädd eller lätt åksjuk utan det blir bara allmänt jobbigt att inte direkt kunna röra sig fritt på 14 timmar. Men ska kanske försöka sova lite? Då brukar ju tiden gå lite fortare... Ville bara säga att jag nu var på väg till Thailand och lite fler inlägg och bilder ifrån det ställerna vi är på kommer senare under de här veckorna som jag ska vara i Thailand - jag har ju somsagt gjort några tidsinställda inlägg sedan förut som kommer upp på bloggen. Så kika in här lite då och då för att se vilka ställen i Thailand jag bor på! Och jaaa, det kommer bilder - dock inte mina egna det kommer jag ladda upp på datorn när jag kommer hem sen!
 
Hoppas ni får ett härligt och super mysigt jul lov!
 
Kyss Mathiz ♥

∞ Önskelista ∞

Jag fyller ju år snart... så jag tänkte lägga ut vad jag önskar mig. Kanske inte är jätte kul att läsa om, men vet itne riktigt vad jag ska skriva om. Ge mig lite inspiration! Get mig tips på vad jag kan skriva om!
Det här är väl ungefär vad jag önskar mig... kanske hittar något av det här i Thailand, vem vet? Och jag lär ju komma på lite fler grejer som jag önskar mig innan jag fyller år ;)
 
Kyss Mathiz 

∞ Svar På Frågestunden! ∞

Hur många Hollister plagg har du?

- Haha oj, jag har nog runt 40 - 41 plagg ifrån Hollister. Nästan hela min garderob består utav Hollister. 

Kan du göra en video när du svarar på kommentarerna ;) 

- Jag skulle kunna ha gjort det men som ni märker så glömde jag bort att jag skulle fråga på frågorna. Så snart ska jag åka mot flygplatsen. Men nästa gång kan jag säker göra det! :D

Jag har följt din blogg länge nu och jag bara älskar den älskar oxå din still så jävla cool :*

- Åh gud vad glad jag blir! Tack så jätte mycket sötnos! ♥

Hur gammal är du? 

- Just nu är jag 14 år, men snart fyller jag 15. Den 17 Februari - jag är alltså 1998. 

Favorit plagg? - Gud jag vet inte haha, det beror alldeles på vilket väder det är ute. Och nu efter jag har varit i Thailand så kommer jag säkert att få ett nytt favorit plagg. 
Favorit färg? - Blå tror jag...
Favorit mat? Sushi, Tacos och Thaimat.
Favorit djur? - Kanin tror jag, eftersom att jag har en egen.

Ska vi göra något äckligt bby ;)

- Visst, hade varit lite enklare om du hade skrivit ditt namn men, men. Du får väl ta och leta upp var jag bor ;)

Vilken är din favoritdans? Danslinjen, Jazz och Dance Extreme + Emmas - kommer inte ihåg vad den heter. 
Favoritplagg i hela din garderob? Haha jag vet inte, kan inte bestämma mig! 
Favoritgodis? Det måste vara choklad - mne jag äter inte så mycket godis.. men annars gillar jag sura godisar. 
Favoritblogg? Molly Rustas

Bästa kompisar? :)

- Såklart vi är :D 

Gillar du någon? - Kanske....
Vilken av dina dansgrupper gillar du mest? - Emmas tror jag....
Hur länge har du dansat? Jag började dansa när jag var 3 år, sedan slutade jag när jag var ca 8 år för då tränade jag bara gymnastik. Men den här terminen hade jag tröttnat på gympa så jag började på dans istället och jag ska fortsätta med det nästa termin också! :D

Är du kär i någon just nu? - Nja, inte Kär.
Favorit affär? Hollister, Bik Bok & Forever 21.
Skulle du vilja vara äldre än Linus? - Jag tror faktiskt inte det, det är ganska skönt att ha ett syskon i sin egna ålder. Jag tror att man kan förstå varandra lite bättre då. Men det bästa är att jag och Linus är som kompisar när vi är i skolan och sen när vi kommer hem så är vi syskon igen. :D 
Skulle du hellre dela blogg med någon än ha en egen? - Jag har faktiskt delat blogg med en tjej och det var inte så jobbigt. Men jag föredrar nog att ha egen blogg.

This or that: 
Godis / Chips 
Klackskor / Sneakers - Klackskor är snyggare men sneakers är skönare! 
Utekväll / Hemmakväll 
Gröna lunde / Liseberg 

Kram ;)<3 - Kram! ♥

Läste lite på din frågestund, som var för ett tag sen, och såg en kommentar om hur smal du är osv. Jag blir så himla irriterad på folk som säger att du är för smal och blablabla. Du har en jättefin kropp, jag önskar att jag såg ut som du. Strunta i vad andra säger, dom är bara avundsjuka på dig. :) <3

- Åhh tack så jätte, jätte mycket! Du har säkert hur snyggkropp som helst! :D ♥


Ja frågestunden fick komma upp på bloggen nu istället, men,men! Snart åker jag till flygplatsen så det här blir mitt sista inlägg!

Ha det så bra här hemma!

Kyss Mathiz 


∞ Hejdå Milkshake! ∞

|| snart ska man lämna ifrån sig den här snuttisen ❤🐰 #jadetserutsomattjagblundarnärjagler #jagharsmåögon&#160;! ||
Snart ska man åka och lämna bort den här lilla grisen. Han ska ju vara hos en annan familj nu under de veckorna min familj ska till Thailand. Men jag känner redan nu hur mycket jag kommer sakna den här lillkillen! Eller han är ju ganska stor, men han kommer alltid att vara liten i mina ögon!!
 
Idag var föresten min sista skoldag och den var super! Blev klar med allt som jag skulle så nu kan jag slappna av på riktigt i Thailand också, så det är skönt!
 
Kyss Mathiz

∞ Little reasons to smile ∞

 

Kyss Mathiz ♥

∞ Lucia ∞

Idag så var man tvungen att gå tillbaka till skolan - igår hade min skola studiedag för att alla lärare ska sätta betyg på alla elever. Men idag så ska allt vara som vanligt! + att idag är det ju Lucia...yay! Nej, jag tycker faktiskt inte så mycket om Lucia, jag gjorde det när jag var mindre men nu är det bara jobbigt! Våran skola har också precis startat en kör som ska uppträda idag och naturligtvis är det obligatoriskt att gå. Så nu ska man slösa lite tid i våran skit kalla aula och lyssna på lite lucia sånger :( Som bilden säger BLÄÄH!
 
Kyss Mathiz

∞ Now Is Good ∞

Tumblr_md7tt6xcxw1rh0pkqo1_500_large
Voor_ik_doodga_47042319_st_2_s-high_c_large
NI bara MÅSTE se den här filmen! Jag hittade den igår ( på Movie2k ) och jag älskar den! Det är en av de sorligaste fimlerna jag har sett och jag grät som en liten gris på slutet men, men! Det handlar om en tjej som har fått cancer och att hon vill hinna göra så mycket som möjligt innan hon dör, så hon gör en lista med en massa dumma saker. Sen så träffar hon en kille som får henne att må bättre och hon börjar må bättre utav han. Resten kan jag inte skriva om för då förstör jag hela filmen. Men även om det var den sorligaste film jag sett ( jag menar jag grät inte till Titanic men jag grät åt den här hihi ) så är det även en av de bästa filmerna jag har sett och det är min nya favorit film!
 
( Direkt länk till filmen! )
Kyss Mathiz 
 
 

∞ 3 dagar kvar! ∞

3 dagar kvar tills frihet och värme! Åhh jag vill bara åka nu nu NU! Jag är klar med det mesta i skolan det är bara några få redovisningar som jag ska göra på torsdag och fredag sen är jag klar! Det ska bli så skönt att åka iväg till värmen! 
 
 
Kyss Mathiz 

∞ Frågestund ∞

 Jag tänkte att vi kör på en sådan här nu innan jag åker! Så skriv så många frågor ni kan, jag svarar på allt! - eller nästan i alla fall ;) Så jag svarar alltså på frågorna på fredag!
 
Kyss Mathiz 

∞ Dansuppvisning ∞

Idag har jag också dansuppvisning, fast inte alls lika många som förra lördagen. Den här uppvisningen är bara för de allra yngsta som dansar. Men för att det itne ska bli allt för tråkigt att titta på så ville våra tränare att uppvisningsgruppen ska dansa också. Så det blir fullt ös medvetslös idag igen! 
 
Kyss Mathiz 

∞ @Mathiiiz ∞

Följ mig på Instagram! Jag har 2 account men jag ska radera mitt ena. Det accountet jag ska radera är mitt största @mathiz , så börja följ mig på det andra istället! Där heter jag @mathiiiz !
 
Är det någon söt läsare som har instagram? Skriv vad ni heter så kanske jag kan följa er?
 
Kyss Mathiz

∞ Räknar dagarna ∞

Har tittat lite på sommar bilder nu i kylan! Nu har man börjat räkna ner hur måna dagar det är kvar tills Thailand också.. Åhh vill dit nuuuu! Hoppas bara inte planet blir försenat pga all denna snö!
 
Kyss Mathiz 

∞ Snöstorm ∞

Som alla redan vet så har det ju varit värsta snöstormen idag, och alla bussarna blev inställda och skit. Det började med att jag fick ett sms av min söta Emilia att hon hade hört på radion att det var sjukt många skolor som hade blivit inställda pga vädret. Så jag och Linus (min bror) kolla på SL appen ifall det var några bussar som gick, men nepp alla var inställda. Okej att 806 är inställd för den går liksom inte under hela dagen. Den slutar att gå efter 9 och börjar att gå igen kl 14.50. Men till och med 807 var inställd och allt. Så vi trodde att vi skulle få vara hemma, men sedan kom åran granne som har en son som går i våran skola och frågade om vi ville ha skjuts till skolan. Så då skulle vi få skjuts, men nepp det givk inte heller för det var för mycket snö så bilen kom inte ut. Så vi fick helt enkelt plugga hemma idag. Det var rätt skönt faktiskt - man får så himmla mycket mer gjort när man är hemma! Sen kom Kajsa och vi (Jag och Linus) 3 gick sedan till McDonalds och åt lunch. Helt ärligt talat trodde vi att vi skulle dö påvägen dit, det var verkligen iskallt och vi hade snö upp till knäna! Så när vi till slut lyckades komma hem så satte vi på bastun och bastade lite. Så min dag har faktiskt varit liiite bra i alla fall :)
Vi får se om det blir någon skola imorgon!
 
Haha hur har eran dag varit?
 
Kyss Mathiz 

∞ Ego ∞

 
Någonting ni måste se är den här traliern! Den är sjukt bra och en av de bästa trailerna som jag någonsin har sett! Jag är så sjukt tagad för att se filmen att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Ahhh blir galen vill bara se filmen nuuu! Men den kommer ut nästa år, 25 janurai :( Men det borde gå rätt fort ändå... för om två veckor (ca) åker jag till Thailand och sedan kommer jag hem den 5 januari och då är det bara 20 dagar kvar tills jag kan se den och det är ju inte så mycket egentligen. Men NI måste se trailern och sedan måste ni såklart se filmen - men den kommer ni att vilja se efter ni har sätt trailern!! Jag hoppas bara filmen kommer vara lika bra som traliern annars kommer jag att bli riktigt besviken...
 
 
Så vad tyckte ni om den, verkar den bra?
 
 
Kyss Mathiz ♥

∞ One Direction - Take Me Home ∞

Tumblr_me7au3yv5g1rrfw3mo1_500_large
 
De bästa låtarna på Take Me Home är:
 
 
 
 
 Kiss you
 
 Live While We're Young
 
 C'mon C'mon
 
 Heart Attack
 
 I Would
 
Over Again
 
They don't know about us
 
Och den absolut bästa är:
 
 Rock Me
 
 
Vilken tycker du är den bästa?
 
Kyss Mathiz ♥

RSS 2.0