To many emotions, sometimes you just want to disappear, hide under the water!

To many emotion, sometimes you just want to disappear, hide under the water. ~ #mathiz #girl #water #sea #hide #disapear #emotions #love #happy #confused #sweden #swedishgirl #girl #girlpower #swag   (Taken with Instagram)

Anonym

Läste lite på din frågestund, som var för ett tag sen, och såg en kommentar om hur smal du är osv. Jag blir så himla irriterad på folk som säger att du är för smal och blablabla. Du har en jättefin kropp, jag önskar att jag såg ut som du. Strunta i vad andra säger, dom är bara avundsjuka på dig. :) <3

2012-10-08 @ 15:56:54
Sara

Hej! du har en riktigt grym blogg! tänkte kolla med dig om du vet någon som kan göra snygga headers som din? :) Behöver nämligen en ny så snarast, och behöver verkligen hjälp! Tacksam för svar, kramis Sara

2012-10-28 @ 01:30:23
Hemsida/blogg: http://anderssonsara.blogg.se
amanda

Självklart kan jag hjälpa dig med att få igång en snygg design. :) För dig så kostar det inget, vill bara hjälpa till. Hör av dig om vad du skulle vilja ha för färger, bilder, och vad du vill ha för text. Bilden/bilder du vill ha kan du skicka till amanda.nordquist@hotmail.com. Kraam :)

Svar: Åh gud vad snällt! Tack så mycket! Jag är ganska säker på vad jag vill göra, emn ajg har inte riktigt tid idag att sitta och skicka dem :) Jag anpassar mig självklart efter dig också! Så när har du tid? Kanske någon gång under helgen eller på fredag? (imorgon) :) Kram! :) - Tack igen!
thebeautyfreakz.blogg.se

2012-11-01 @ 02:47:42
Hemsida/blogg: http://paam.blogg.se
amanda

SV; Jag kan nog göra en design i helgen och om inte det så får det nog bli mot måndagen . Har lite fullt upp imorgon , men kanske kan börja på designen i morgon . Men skicka när du kan bilder , färg du vill ha osv . kram :)

2012-11-01 @ 22:15:52
Hemsida/blogg: http://paam.blogg.se
amanda

Hej på dej ! Jag har fått ditt mail och ska försöka bäörja med designen så fort jag bara kan. Det är lite rörigt nu i helgen men kanske kan börja med den imorgon och den blir klar nästa vecka och jag ska göra så gott jag kan enligt ditt önskemål :)

2012-11-03 @ 13:04:48
Hemsida/blogg: http://paam.blogg.se
amanda

Så nu är designen klar ! :)

2012-11-05 @ 20:41:24
Hemsida/blogg: http://paam.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback